Vandmelonsalat med feta

Vandmelonsalat med feta
Vandmelonsalat med feta og balsamico smager fantastisk til grillmad. Denne skønne sommersalat er nemlig både sprød, cremet, sød og saltet. Hertil lavede min far hans berømte kolde kartoffelsalat med friske krydderurter fra haven – og tomatsalat med edamamebønner. Du kan også prøve min populære jordbærsalat med græskarkerner, der er bloggens populæreste salatopskrift!

 

Mix af grøntsager

Jeg spiser altid masser af grønsager i alle regnbuens farver til både frokost og aftensmad, hvor grøntsagerne er den primære del af måltiderne. Jeg elsker at mikse rå grøntsager på kryds og tværs tilsat marinader lavet på sunde fedtstoffer. Jeg er inspireret af mine alle eksotiske yogarejser i Asien og Afrika. Jeg holder mig glad, sund og rask med nærende måltider, hjemmeyoga og ting, der giver mig energi og gør mig glad.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på rødbedesalat med avocado, middelhavssalat og grønne kartoffelsalat. God fornøjelse 💛

Vandmelonsalat med feta
5 baseret på 1 anmeldelser

Vandmelonsalat med feta - Opskrift på lækker og sund sommersalat med vandmelon

Ingredienser

Vandmelonsalat

  • 0,5 stk. vandmelon (tern)
  • 1 stk. forårsløg (snittet)
  • 200 g fetaost (tern)
  • 1 spsk. balsamicoeddike
  • 1 tsk. havsalt

Topping

  • 1 spsk. græskarkerner eller pinjekerner

Sådan gør du

  • Vask, snit, hak, rist og bland alle ingredienserne til vandmelonsalat med feta.