Vegansk æggesalat
Denne veganske æggesalat har det hele – undtagen æg 😊 Retten er hurtig at lave, sund og næringsrig, fuld af smag og holder sig godt på køl i 3-4 dage. Den kan nydes på mange forskellige måder – prøv den for eksempel på ristet rugbrød, toastbrød eller riskiks, i boller, sandwiches, buddha bowls, salater eller lignende.
Links til ingredienser
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på sund æggekage med spinat og grøn kartoffelsalat. Rigtig god fornøjelse! 💛
Vegansk æggesalat - Opskrift på let og lækker vegansk salat
4 personer
Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 5 min
Ingredienser
Vegansk æggesalat
- 1 dåse kikærter (240 g)
- 3 spsk. mayonnaise (vegansk)
- 0,25 stk. rødløg
- 1 tsk. citronsaft
- 1,5 tsk. dijon sennep
- 1,5 tsk. karse (finthakket)
- 1 tsk. karry
- 0,25 tsk. gurkemeje
- 1 nips salt
- 0,25 tsk. sort peber
Sådan gør du
- Hak dine kikærter let.
- Hak rødløget fint.
- Bland de øvrige ingredienser sammen med løg og kikærter.
- Smag dressingen til med salt, citron og peber.
- Æggesalaten kan med fordel stå på køl i en time og trække smag inden servering.
Kommentarer