Cathrine laver mindfulness meditation

22. september 2019

Hverdagsrutiner – Mine holistiske morgenrutiner

I dag skal vi tale naturlig skønhedspleje, holistiske morgenritualer og skønne hverdagsrutiner. Jeg er stor tilhænger af “holistisk skønhedspleje” – en naturlig måde at hjælpe kroppen til at behandle sig selv og at opretholde en sund balance indeni. Som yogalærer elsker jeg tanken om, at det er min krop, der behandler sig selv. En stor del af min naturlige skønhedspleje er derfor nærende mad, naturlige kosttilskud, boostende drikke samt naturlige skønhedsprodukter.

Hverdagsrutiner – Mine holistiske morgenrutiner

  • Urtekram Deo Roll On Kokos: Urtekrams nye kokos-deodorant er virkelig skøn. Jeg elsker duften af kokos, og så er den mild og blid for huden (og er ret billig i forhold til kvaliteten).
  • Green People Gentle Cleance Make-up Remover: Økologisk make-up-fjerner fra Green People, der er mild og fugter huden godt. Typisk på hverdage bruger jeg blot denne make-up-fjerner med vatrundeller uden yderligere rens eller cremer.
  • Juhldal Shampoo no. 2. & Juhldal Balsam Kur no. 2.: Begge bruger jeg til håret og er uden parabener. Hårkuren er særlig god til at pleje tørre spidser.
  • Badeanstalten Ansigtsmaske Opstrammende Okkergokker: En effektiv, rensende ansigtsmaske fra Badeanstalten. Jeg bruger ansigtsmasker og bodyscrubs ca. to gange ugentlig lige efter badet.
  • Urtekram Kokosolie Koldpresset: Udover at bruge kokosolie i min madlavning, til bagning mm., bruger jeg også kokosolie til at pleje mine tænder. Jeg gnubber mine tænder med kokosolie hver til hveranden uge med min pegefinger. Kokosolien holder tænderne hvide, rene og fjerner bakterier.
  • PUKKA Spirulina Kapsler: Spirulina indeholder protein, karotenoider, klorofyl og phycocyanin – og er en blågrøn mikroalge. I øjeblikket tager jeg seks tabletter dagligt for at booste kroppen indefra over en længere periode.
  • Yin yoga: Yoga er også del af mine hverdagsrutiner. Yoga kan – i min optik – også ses som en del af min naturlige skønhedspleje, indefra. Dermed ikke sagt, at jeg dyrker yoga for at blive “smuk”. Styrkende yang yogastillinger, udrensende yin yogastillinger og yogaterapeutisk yoga nidra.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.