Pukka Clean Greens tilskud

24. september 2020

Pukka Clean Greens

Problemer med fordøjelsen, uren hud eller væske i kroppen? Jeg har et grønt helsetip, der måske også kan hjælpe dig! Næsten hver morgen giver jeg min krop en holistisk udrensning, eller et grønt boost med de grønne superfoods. I øjeblikket drikker jeg Pukka Clean Greens, der indeholder en kombination af økologiske naturlægemidler (spirulina, chlorella, wheat- og barleygrass, etc.) og grøn te baseret på ayurveda.

Pukka Clean Greens

I øjeblikket drikker jeg som sagt Pukka Clean Greens, der indeholder 12 økologiske klorofylrige superfoods i en kombinationsvariant. Jeg blander ét brev med et stort glas lunken vand. De grønne superfoods er en fantastisk måde at øge niveauet af næringsstoffer, og du sikrer, at kroppen får alt det, den har brug for.

Jeg tager ingen multi vitaminer, når jeg drikker superfoods!

De grønne superfoods er rig på klorofyl, der fungerer som en naturlig afgifter ved at transportere affaldsstoffer ud af kroppen, for slet ikke at nævne de rå mængder antioxidanter og phytokemikalier.

De kan derudover være med til at balance dine ph-niveauer i kroppen. Grønne superfoods er nemlig basiske og hjælper med at neutralisere den syre, der fremkommer, hvis du f.eks. spiser kød eller fedtholdigt mad.

Man kan købe alle varianterne i tabletform og pulverform (i et glas eller portionsbreve).

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.