Sommeryoga - 12 bedste yoga- og meditationsvideoer til ferien 🌞

6. juli 2024

Sommeryoga – 12 bedste yoga- og meditationsvideoer til ferien

Som lovet deler jeg her mine bedste yoga- og meditationsvideoer til din sommerferie. Fælles for dem alle er, at de har fokus på enten Ildelementet (blodcirkulation, nervesystem og hjerte) eller Jordelementet (fordøjelse, immunforsvar og mave), som ifølge kinesisk medicin er knyttet til årstiderne sommer og sensommer. Jo mere afbalanceret elementerne er i forhold til hinanden, jo mere harmoni er der i din krop og i dit sind, og derfor giver det rigtig god mening at lave lige netop disse videoer i din sommerferie! Rigtig god fornøjelse med sommeryoga 💗

Sommeryoga - 12 bedste yoga- og meditationsvideoer til ferien 🌞

Mine 12 bedste yoga- og meditationsvideoer til DIN sommerferie🌞

 • 5 hjerteåbnende solhilsner (15 min.): Styrk krop og sind fra morgenstunden med hjerteåbnende solhilsner, så du kan gå dagen i møde med rummelighed, kærlighed og taknemmelighed.
 • 5 aftenstillinger (15 min.): Gør disse fem aftenstillinger til en fast del af din selvkærlige aftenrutine og få en mild afslutning på dagen.
 • 5 morgenstillinger (20 min.) – prøv gratis! Gør disse fem morgenstillinger til en fast del af din selvkærlige morgenrutine og få en blød start på dagen.
 • Groundende yin (30 min.): Styrk kroppens naturlige fordøjelsesprocesser og skab indre ro, tryghed og jordforbindelse med sommeryoga.
 • Hjerteåbnende yin (25 min.): Skab plads til at rumme alle dine følelser, mens du balancerer dit nervesystem, din blodcirkulation og din nattesøvn.
 • Hjertemeditation (10 min.): Skab direkte forbindelse til dit hjerte og tillad dig selv at stråle indefra.
 • Kærlig kropsscanning (15 min.) – gratis smagsprøve! Forbind dig med din krop, dit sind og dit åndedræt, og mærk en dybere kontakt til dig selv – at du er forbundet med dig selv.
 • Ro på nervesystemet (10 min.): Giv dig selv en omsorgsfuld pause, der hjælper dig med at aktivere det parasympatiske nervesystem, som sænker din puls og får dig til at falde til ro.
 • Selvkærlig bindevævsmassage med bolde (20 min.): Giv dig selv en kærlig selvmassage, som løsner spændinger omkring muskler og bindevæv, og skaber mere flow, bevægelighed og frihed i din krop.
 • Styrkende helkropsflow (45 min.): Få sved på panden, mens du styrker og træner din kerne, balance, koncentrationsevne og udholdenhed.
 • Yin yoga for Hjertemeridianen (60 min.): Åben dit hjerte og mærk kærligheden til dig selv vokse.
 • Yin yoga for Mavemeridianen (60 min.): Mærk dit fundament og giv slip på tankemylder og bekymringer.

Er du medlem af yogaklubben? Sådan finder du alle sommerklasserne: I Cathrine Yoga app’en finder du alle videoer under “Yogabibliotek” og “Sommeryoga” (og også under “Yogabibliotek” og “Spillelister”).

Er du klar til sommeryoga? Kickstart DIN sundhed og gør yoga til en uundværlig del af din hverdag. Gør ligesom +3000 andre og bliv en del af yogaklubben på Cathrine Yoga app’en. Bliv medlem og læs om alle fordelene her →

 

Cathrine Yoga appen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.