Weleda Skin food creme

23. september 2021

Verdens bedste creme – Skin food

Verdens bedste creme? Der kan kun bruges store ord om skin food. Det er en creme, som både er lækker, fed og duftende 🌱 Cremen ligger altid i yoga-pungen sammen med min tibetanske yin-klokke og buddhistiske mala. På den måde har den fået en rituel betydning for mig, inden jeg starter min yogaundervisning. Zoneterapi og akupressur på hænderne, læberne og forsiden af fødderne.

Verdens bedste creme

Skin food er særlig god til tør, sart eller udtørret hud samt tør vinterhud og solbrændt hud. Den giver huden næring og hydrerer huden – og giver mere fasthed og glathed. Jeg bruger den på negle, hænder, albuer, solbrændte skuldre, ansigt, knæ, hæle, fødder og mellem tæerne. Cremen er dermatologisk testet og er helt uden syntetiske dufte, farvestoffer, konserveringsmidler eller råmaterialer fra mineralolier.

Køb Weleda skin food her→

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.