Cathrine laver Yin Yoga mod stress og angst på en grøn græsplæne

24. september 2021

Yin yoga mod stress og angst

Yin yoga mod stress og angst – Yin yoga for nyrer og blære er supergodt at praktisere, når det handler om stress, angst og udbrændthed. Stræk dig glad, sund og rask! Yogaklasserne ligger klar inde i yogaklubben!

Gå til yogaklubben →

Yin yoga mod stress og angst

Sæt tempoet ned og genoplad din krop og dit sind. Dette yin-program har fokus på Nyrer- & Blæremeridianerne, som er knyttet til vandelementet i den kinesiske medicin. Årstiden er vinter, kulde og dvale. Meridianbanerne løber langs bagsiden af kroppen, forsiden af maven og indersiden af benene. Med detox yoga styrker du kroppens naturlige udrensningsprocesser, som gør din mave glad og sætte rgang i fordøjelsen. Detox-programmet kan også hjælpe dig med at give slip på indtryk, fx som en afsluttende, selvkærlig praksis inden sengetid.

De-stress yoga

  • Styrker kroppens udrensning, seksualitet og reproduktion
  • Balancerer angst og frygt
  • Giver dig mere energi og selvværd.

Blæremeridianen

Blæremeridianerne starter ved de inderste øjenkroge og løber op til midten af panden, toppen af hovedet, bagsiden af hovedet, ned langs siderne af rygsøjlen, ballerne, bagsiden af lårene, knæhaserne, læggene, hælene, siden af fødderne og slutter på ydersiden af lilletæerne. 

Nyrermeridianen

Nyrermeridianerne starter ved svangbuen under fødderne og løber op til indersiden af fødderne, anklerne, indersiden af underbenene, knæene, inderlårene, midten af maven, midten af brystet og slutter under kravebenene.

Yin yoga mod stress og angst

Kom i gang med yoga 💛

I mit store yogabibliotek finder du altid 5 gratis yogavideoer, som du kan nyde. Du kan også downloade Cathrine Yoga app’en → og få adgang direkte på din iPhone, iPad eller smartphone. Cathrine Yoga app’en er downloadet mere end +25.000 gange og indeholder også +150 gratis opskrifter. Namasté 😍

Cathrine Yoga appen

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.