9 ideer til yogatøj og yogaudstyr

14. september 2021

Yoga inspiration – Lækker inspiration til yogaudstyr

Yoga inspiration – Jeg har samlet en masse lækker yogainspiration til dig! Hvis du ikke kender Cathrineyoga.dk, så kan jeg fortælle dig, at du er én ud af 99.999 læsere – Danmarks største yogaunivers. Her finder du godt med yogainspiration, sunde opskrifter, rejsetips og grønne livsstilstips. Læs om yogamåtter, meditationspuder, yogapøller, yogablokke samt øjenpuder til afsluttende og afslappende shavasana ❤️

Yoga inspiration - Lækker yogainspiration til dig (yogamåtter, yogaudstyr...)

Yoga inspiration – Lækker inspiration til yogaudstyr

Reklamelinks:

  1. Yogapølle med boghvedeskaller – Yogapøllen er fantastisk at ligge ovenpå! Den er også god, hvis du har uro i benene. Her kan du placere den under knæene.
  2. Eko Superlite Travel Yogamåtte
  3. Kork yogablok – SKØN, SKØN, SKØN! Jeg bruger min yogablok til yin yoga for særligt pande og nakke. På alle mine yogaklasser forkæler jeg mine yogaelever med liggende akupressur.
  4. Meditationspude med boghvedeskaller – Meditationspuden findes i fem forskellige farver. Jeg har denne meditationspude i beige – og har haft den i mange år. Den er stadig fin og god!
  5. Merino uldundertøj – Perfekt til de lidt koldere vinterdage og yin yogaen, så du ikke fryser men tværtimod holder varmen og kan slappe af.
  6. Bærestrop til yogamåtte – Det er ideelt med en bærestrop til din yogamåtte hvis du medbringer egen måtte til dine yogatimer.
  7. Yogaleggings – Behagelige og bevægelige lange yoga leggings til at holde varmen i, i de koldere vinterdage.
  8. Øjenpude – Brug en skøn øjenpude til den afsluttende shavasana og få komplet ro i sindet.
  9. Toesox – Hvis du er en der fryser let, så, ligesom det kan være en god idé med en langærmet bluse til yoga, kan det også være en god idé at bruge nogle toesox til at varme dine fødder med, uden at gå på kompromis med bevægelighed til tæerne.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.