Anbefalinger til 6 kogebøger med sunde opskrifter

22. september 2021

6 sunde kogebøger

Her er 6 sunde kogebøger, der alle indeholder nemme og grønnere hverdagsretter. Vegetarisk og vegansk mad kan være drønlækkert, smagfuldt og sundt – det er hverken kedeligt eller et “ufærdigt” måltid.

Disse 6 sunde kogebøger er også fantastiske julegave-idéer til både ham og hende. Der bliver udgivet et hav af nye kogebøger, hvor grønsagerne er i fokus. Der er mange gode grunde til at droppe kødet hel eller delvist. Både af sundhedsmæssige årsager i forhold til bl.a. fordøjelsesystemet – men også af etiske samt moralske årsager i forhold til bl.a. dyrevelfærd, miljø og klima. Personligt er jeg ikke-dømmende. Jeg synes, at “Kødfri Mandag” er et fantastisk koncept, hvor man én dag spiser vegetarisk eller vegansk 💚

Mit budskab er i bund og grund, at du skal gøre, hvad der føles rigtigt for dig og din familie – og være ikke-dømmende overfor andre, der spiser anderledes.

Sunde kogebøger - 6 kogebøger med sunde opskrifter (Cathrines bedste!)

6 sunde kogebøger

  1. Glutenfri mad – Suveræne opskrifter helt uden gluten af Anette Harbech Olesen & Lone Bang: En glutenfrie kogebog med massere af sunde hverdagsretter, der er nemme at lave.
  2. Mere smag, hver dag af Urtekram: En kogebog med simple, sunde og selvfølgelig økologiske hverdagsretter.
  3. Kødfri mandag af Nadia Mathiasen: En sund kogebog med kødfrie hverdagsopskrifter til alle mandage – hele året rundt. Opskrifterne er skræddersyet til sæsonens grønsager.
  4. Vegansk for begyndere af Anne Carlin: En vegansk kogeboger med rigtig gode tips til nybegyndere.
  5. VEGETAR – 140 grønne hverdagsopskrifter af Ditte Ingemann: En smuk og inspirerende kogebog med grønsagerne i fokus.
  6. Vegansk for alle af Ditte Gad Olsen: En vegansk kogebog, der er proppet med sunde og vitaminholdige hverdagsretter.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.