Edamame hummus ♥ Lækker og antiinflammatorisk hummus lavet på edamamebønner, der er proppet med proteiner og kostfibre til mavsen. Derudover skal du bruge kikærter, tahin, hvidløg og citron. Jeg elsker sunde dips til mine grønsager, som jeg spiser i store mængder. I weekenden laver jeg ofte hummus til disse glutenfri tortilla chips.
Se også:
Yoga Retreat ved Vesterhavet >>
Online Yoga Studio – Dyrk hjemmeyoga i dine egne trygge rammer >>
Edamame hummus – Opskrift på sund hummus med edamamebønner
Edamame hummus
Ingredienser
- 400 g edamamebønner
- 1 dåse kikærter 240 g drænet
- 1 tsk tahin
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk havsalt
Sådan gør du
- Hæld kogende vand over dine frosne edamame bønner.
- Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
- Smag til med ekstra hvidløg, gurkemeje, ingefær eller chiliflager.
Hummus smager fantastisk ovenpå disse glutenfri boller >>
Hvad er antiinflammatorisk kost?
At spise antiinflammatorisk handler om at implementere særlige krydderier og sunde ingredienser i din kost, som modvirker inflammation i kroppen. Kosten styrker dit immunforsvar, din fordøjelse, din nattesøvn og dit energiniveau. Ud over de sunde egenskaber ved antiinflammatoriske opskrifter, vil du også mærke, at dine smagsløg bliver forkælet! Opskrifterne er nemlig fulde af SMAG fra især krydderier og smagfulde grøntsager. Når maden smager af mere, vil du også opleve, at du spiser mindre, fordi du stimulerer dine smagsløg og oplever meget mere nydelse, mens du spiser. Det er vigtigt at understrege, at antiinflammatorisk kost IKKE er en kur! Det er en mindfuld livsstil, der giver kroppen alle de vigtige vitaminer og mineraler, den har brug for. Læs meget mere om antiinflammatorisk kost her >>
1 kommentar
Tusind tak Cathrine for dine opskrifter er gået all in på at spise Glutenfri … så mega skønt at have så nemt ved at finde gode opskrifter her hos dig