Smartphone med yoga nidra fra Cathrine Yoga App

22. september 2021

Yoga nidra – Fald i søvn til en beroligende sovemeditation

Hvad er yoga nidra?

Min beroligende yoga nidra sovemeditation (25 minutter) en en del af den yogaterapeutiske praksis og betyder “yogiens søvn”. Meditationen er dyb healing, og den giver dig ro og gør dig klar til den dybe søvn. Du vil blive guidet så dybt ned, at du vil mærke, lære og se dig selv med nye transformerende briller. Meditationen er for dig, der lider af eller ønsker at forebygge søvnproblemer, stress og indre uro.

Det er en lydhealende sovemeditation, der foregår liggende med høretelefoner i ørerne. Du vil blive guidet ned i 5 forskellige bevidsthedsstadier i dit underliggende sind. Du vil blive guidet så dybt ned, at du vil mærke, lære og se dig selv med nye transformerende briller. Du vil komme ind i en tilstand, hvor din fysiske krop sover, mens sindet er lyttende og bevidst. Hvis du falder i søvn, vil dit underliggende sind alligevel lytte. Så bare giv slip, lyt til min hjertevarme stemme og lad dig flyde med.

Download meditationen her →

Yoga nidra sovemeditation – Fald i søvn til en beroligende meditation

Har du prøvet lydhealing? Lyt til min stemme inden sengetid, mens du transformerer dit underliggende sind! Over 10.000+ mænd og kvinder har allerede downloadet mine lydhealende sove-meditationer.

“Hej Cathrine. Jeg har købt din yoga nidra meditation og har nu hørt den (eller noget af den) to aftener i træk. Faldt i søvn inden den var færdig og har bare sovet SÅ godt. Du har en utroligt behagelig og rolig stemme. Ros til dig og tak (Hanne Stegemeyer).

“Kære Cathrine. Endnu en fantastisk sovemeditation!! Tusind tak for det. Du er den blideste formidler med en varm stemme. Jeg er meget rørt over din nye sovemeditation – jeg mærker tydeligt meridianbanerne summe og snore rundt i kroppen. Min krop er taknemmelig (Sisse Sørensen).”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.