Cashew dip

hjemmelavet Cashew dip med grønsagsstænger

Den perfekte snack til børn

Cashew dip til grønsagsstænger og chips er den perfekt snack til børn, når der skal “hygges” i weekenden. I hvert fald, hvis du spørger herhjemme! Sunde dips til gulerødder, selleri og agurker er vildt nemt og proppet med gode fedtstoffer og antiinflammatoriske stoffer.

Jeg kan godt li’ at variere krydderier og bruger bare det, jeg har. Mine favoritkrydderier er hvidløg, forårsløg, paprika og chili. Du kan også tilsætte ekstra ingefær, gurkemeje eller lidt kokossukker.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på ærtedip med avocado og guacamole. God fornøjelse 💛

hjemmelavet Cashew dip med grønsagsstænger

Cashew dip - Opskrift på sund dip til gulerødder, selleri og agurker

Ingredienser

Cashew dip

  • 2 ½ dl cashewnødder saltede
  • ½ dl rød peberfrugt
  • 1 fed hvidløg

Krydderier

  • 1 tsk. sød paprika
  • ½ tsk. chili
  • 1 tsk. havsalt hvis cashewnødderne er usaltede

Sådan gør du

  • Hæld kogende vand over dine cashewnødder.
  • Lad dem stå i ca. 1 time.
  • Hæld vandet fra.
  • Blend alle ingredienserne sammen i en minihakker.