Cashew dip

Cashew dip - Opskrift på sund dip til grønsagsstænger (gulerødder, selleri)

Cashew dip til grønsagsstænger og chips er den perfekt snack til børn, når der skal “hygges” i weekenden. I hvertfald, hvis du spørger herhjemme! Sunde dips til gulerødder, selleri og agurker er vildt nemt og proppet med gode fedtstoffer og antiinflammatoriske stoffer. Jeg kan godt li’ at variere krydderier og bruger bare det, jeg har. Mine favoritkrydderier er hvidløg, forårsløg, paprika og chili. Du kan også tilsætte ekstra ingefær, gurkemeje eller lidt kokossukker. Rigtig god fornøjelse!

Cashew dip - Opskrift på sund dip til grønsagsstænger (gulerødder, selleri)

Cashew dip - Opskrift på sund dip til gulerødder, selleri og agurker

Ingredienser

Cashew dip

  • 2 ½ dl cashewnødder saltede
  • ½ dl rød peberfrugt
  • 1 fed hvidløg

Krydderier

  • 1 tsk. sød paprika
  • ½ tsk. chili
  • 1 tsk. havsalt hvis cashewnødderne er usaltede

Sådan gør du

  • Hæld kogende vand over dine cashewnødder.
  • Lad dem stå i ca. 1 time.
  • Hæld vandet fra.
  • Blend alle ingredienserne sammen i en minihakker.