Glutenfri flutes
Glutenfri bagning
Til glutenfri bagning bruger jeg som altid to basisingredienser, nemlig yeast tørgær (16,50 kr.) og fiberhusk (bageversionen), der begge er med til at gøre glutenfri boller luftige indeni og sprøde udenpå. Gennem tiden har jeg modtaget overvældende mange positive tilbagemeldinger. Det varmer mit hjerte, at mine opskrifter bliver brugt igen og igen.
Links til ingredienser:
- Sesammel
- Fuldkornsrismel
- Havremel
- Fiberhusk (pulveriseret)
- Yeast tørgær
Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på solsikkeboller, luftige squashboller eller rødbedeboller. God fornøjelse 💛
Glutenfri flutes - Opskrift på sprøde flutes med sesammel
Ingredienser
Glutenfri flutes
- 100 g sesammel
- 50 g fuldkornsrismel
- 100 g havremel
- 2 spsk. fiberhusk (pulveriseret)
- 1 tsk. yeast tærgær (den orange)
- 1 tsk. havsalt (den orange yeast)
- 1 spsk. olivenolie
- 4 dl varmt vand
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 graders alm. ovn. Bland først de tørre ingredienser, derefter de våde ingredienser og mix det hele sammen. Lad dejen hæve i 30 minutter.
- Form dine flutes med en våd ske (og våde fingre, så dejen ikke klistrer fast).
- Lad dem efterhæve i 30 minutter.
- Bag dine flutes ved 200 graders alm. ovn i 45-60 minutter, indtil de er gyldenbrune.
Kommentarer