Kanelboller

Kanelboller – Mums, jeg elsker disse glutenfri og sunde boller med kanel. De er proppet med gode fibre til maven og lavet med masser af kærlighed ❤️

De er lavet på Urtekrams glutenfrie Fiberbagemix*, tørgær, vand, havsalt samt kanel. Jeg bruger yeast tørgær, der er glutenfrit tørgær (vegansk), hvilket gør bollerne ekstra luftige. Min egen erfaring er, at glutenfrit hjemmebag bliver mere luftigt og lækkert, når jeg bruger tørgær frem for almindeligt gær eller bagepulver. Yeast tørgær koster kun 16,50 kr. for én pakke lige her, hvilket svarer til mellem 15-20 bagninger. Bagepulver er dog også et fint alternativ.

5 baseret på 1 anmeldelser

Kanelboller - Opskrift på glutenfri og sunde boller med kanel

Ingredienser

Kanelboller

  • 8,5 dl vand lunken
  • 600 g fiberbagemix
  • 1 tsk. tørgær den orange yeast
  • 3 tsk. kanelpulver
  • 0,5 tsk. havsalt

Sådan gør du

  • Bland salt, tørgær kanel og bagemix. Tilsæt vand og pisk grundigt med håndmixer.
  • Dejen er naturligt meget luftig. Form 12 store boller på bagepladen med en ske.
  • TIP: Brug en våd ske, så dejen ikke klistrer helt fast.
  • Bag bollerne ved 200 graders varmluft i ca. 45 min.