Æblechips med kanel

Hjemmelavede æblechips 🌱🌱🌱 Efteråret byder særligt på røde og grønne æbler, rodfrugter og kål. Jeg elsker sæsonens frugter og grønsager. I øjeblikket er jeg vild med at lave mine egne juices og snacks. Herhjemme er jeg kendt for min violette rødbedejuice, der er lavet på sprællede rødbeder, gulerødder, sure æbler og frisk ingefær.

Æblechips med kanel - Opskrift på sprøde æble chips

Ingredienser

Æblechips med kanel

  • 2 stk. æbler
  • 2 spsk. kanelpulver
  • 1 spsk. kokosolie (eller smør)

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 120 graders varmluft.
  • Skær æblerne i ultra-tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern eller en skræller. Æbleskiverne fordeles på bagepapir, pensles med kokosolie (valgfrit) og drysses med kanel.
  • Bages i ovnen ved 120 graders varmluft i ca. 90 minutter, ind de er tørre og helt sprøde.
  • Opbevares i en lufttætbeholder.
  • Hjemmelavede æblechips kan maksimalt holde sig i én uge.