Rødbedechips i ovn

Rødbedechips i ovn - Opskrift på sprøde og sunde chips med rødbede

Hjemmelavet sprøde rødbedechips i ovn. Hvem elsker ikke chips som tilbehør til maden, som en snack når du har gæster eller til en hyggelig aften hjemme? 😋 Disse smukke og lækre chips er både rige på protein og kostfibre, og så har de et meget lavt fedtindhold sammenlignet med almindelige chips (selvfølgelig afhængig af, hvor meget olie du bruger under stegning).

Opskriften består kun af én ingrediens – nemlig disse rødbedepandekager.

Rødbedechips i ovn - Opskrift på sprøde og sunde chips med rødbede
5 baseret på 1 anmeldelser

Rødbedechips i ovn - Opskrift på farverige, sprøde chips med rødbede

Ingredienser

Rødbedechips i ovn

  • 2 stk. rødbedepandekager (se opskrift)

Sådan gør du

  • Klip pandekagerne over 4 gange, så en pandekage bliver til 8 trekanter
  • Kom de trekantede pandekagestykker på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 4-8 minutter på 200 grader varmluft (det er vigtigt, at de er fordelt jævnt, så de ikke overlapper hinanden).
  • Tip! Kig gerne til dem undervejs, så de ikke brænder på, og giv dem lidt længere tid, hvis de ikke er sprøde. De er færdige, når de er helt sprøde, men stadig har deres flotte, røde farve.
  • Tip! Hvis de bliver brune og smager lettere brændt, så har de fået for meget. Hvis enkelte af dem bliver bløde senere, kan de kommes i ovnen igen en kort omgang og voila - så er de så gode som nye.