Nice cream med jordbær

Nicecream med jordbær
Nice cream er verdens nemmeste is! Denne nicecream med jordbær er både sund og smager sødt og friskt! Det tager ingen tid at lave frisk og sund is. Frys bananskiver og varm en jordbærsirup aftenen før – så er du klar til at lave lækker nicecream næste morgen. Pynt den med friske jordbær eller din yndlingstopping.

 

Hvad er nice cream med jordbær?

Nicecream er en bananis lavet på frosne bananer og tilsat søde og friske jordbær. Den er kun sødet med lidt agavesirup og naturlig sødme fra bananer og jordbær. Du behøver ikke en ismaskine for at lave lækker nicecream – det eneste, du skal bruge, er en blender til at mikse din lækre bananis. Nicecream er en nem is, der minder lidt om en smoothie, fordi den er lavet på banan, frugter og plantemælk.

Hjemmelavet is og nicecream

Lav din helt egen is – enten nemme og sunde ispinde eller nicecream. Det er så nemt at lave sine egne is, og mine opskrifter er både sunde og smagfulde. Sunde og hjemmelavede is er uden sukker og fløde, så du kan nyde en naturlig is lavet på sunde og friske ingredienser.

Antiinflammatorisk kost

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på mango nicecream, chokolade nicecream eller yoghurt ispinde med jordbær💛

Nicecream med jordbær

Nice cream med jordbær - Opskrift på sund bananis

Ingredienser

Nicecream med jordbær

  • 2 store bananer (frost)
  • 1-2 dl mælk
  • 0,5 håndfuld jordbær (frost)
  • 2-3 spsk. agavesirup
  • 0,5 tsk. citron
  • 2 stk. jordbær (pynt)

Sådan gør du

  • Skræl 2 bananer, skær dem i skiver, kom skiverne i en frysepose, og læg dem i fryseren natten over.
  • Kom frosne jordbær, 2-4 spsk. vand og lidt citronsaft i en gryde, og varm det op på svag varme.
  • Når det er kogt sammen til en jævn masse, hælder du det i en beholder og sætter det på køl til dagen efter.
  • Kom de frosne bananer og jordbærmassen i en blender næste morgen, og blend det sammen til is.
  • Hæld havremælk i lidt ad gangen, og smag isen til med lidt ekstra agavesirup.
  • Sæt isen tilbage i fryseren i 15-20 minutter, inden servering.
  • Skær friske jordbær i skiver, og pynt isen med friske jordbær på toppen.