Forårssalater

Sprængfyldt med antioxidanter og sunde næringstoffer!
Salaterne er sprængfyldt med antioxidanter og sunde næringsstoffer. Jeg elsker at eksperimentere med sæsonens råvarer. Denne gang brugte jeg bl.a. spinat, edamamebønner, grøn pesto og avokado. Spinat er proppet med klorofyl og har høje mængder af vitaminer samt kostfibre. Edamamebønner er proteinrige, og avokado indeholder sunde og nærende fedtstoffer, der smører kroppens celler, muskler og led. Sørg altid for at købe økologiske frugter og grøntsager, så du får alle næringsstofferne.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve min lækre opskrift på kålsalat med sesamdressing. God fornøjelse 💛

Forårssalater - Opskrifter på lækker pestosalat og avokadosalat
Ingredienser
Pestosalat
- 3 håndfuld spinatblade
- 2 spsk. grøn pesto
- 100 g edamamebønner
- 1 stk. rød peberfrugt
- 1 bundt purløg
Avocadosalat
- 3 håndfuld spinatblade
- 1 stk. avocado
- 100 g edamamebønner
- 1 stk. grøn peberfrugt
- 1 bundt purløg eller persille
Sådan gør du
- Skyl, hak og snit alle grøntsagerne - og bland to lækre forårssalater!
Din pestosalat er virkelig lækker. Jeg kan rigtig godt lide den, fordi den er enkel at lave og smager så godt.
MMM, de er så gode! 🙂