Rødbedechips i ovn
Hjemmelavet sprøde rødbedechips i ovn.
Hvem elsker ikke chips som tilbehør til maden, som en snack når du har gæster eller til en hyggelig aften hjemme? 😋 Disse smukke og lækre chips er både rige på protein og kostfibre, og så har de et meget lavt fedtindhold sammenlignet med almindelige chips (selvfølgelig afhængig af, hvor meget olie du bruger under stegning).
Opskriften består kun af én ingrediens – nemlig disse rødbedepandekager.
Antiinflammatorisk kost
Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.
Du kan også prøve mine lækre opskrifter på grønkålschips og sprøde rugbrødschips. God fornøjelse 💛
Rødbedechips i ovn - Opskrift på farverige, sprøde chips med rødbede
Ingredienser
Rødbedechips i ovn
- 2 stk. rødbedepandekager (se opskrift)
Sådan gør du
- Klip pandekagerne over 4 gange, så en pandekage bliver til 8 trekanter
- Kom de trekantede pandekagestykker på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen i 4-8 minutter på 200 grader varmluft (det er vigtigt, at de er fordelt jævnt, så de ikke overlapper hinanden).
- Tip! Kig gerne til dem undervejs, så de ikke brænder på, og giv dem lidt længere tid, hvis de ikke er sprøde. De er færdige, når de er helt sprøde, men stadig har deres flotte, røde farve.
- Tip! Hvis de bliver brune og smager lettere brændt, så har de fået for meget. Hvis enkelte af dem bliver bløde senere, kan de kommes i ovnen igen en kort omgang og voila - så er de så gode som nye.
En helt fantastisk aftensnack sammen med hummus eller guacamole!