Sød kartoffel hummus lavet på blot fire ingredienser ♥ Smager fuldkommen fantastisk! Du skal bruge søde kartofler, kikærter, hvidløg og citronsalt. De søde kartofler passer perfekt sammen med kikærterne, der giver din hummus lidt af det søde, salte og bitre. Jeg er særligt glad for sunde dips til mine grønsager. Jeg spiser nemlig rigtig, rigtig, rigtig mange grønsager. Hvis det jeg er alene hjemme, kan jeg godt finde på at spise REN sød kartoffel hummus. Don’t tell! I weekenden laver jeg ofte dippen til disse glutenfri tortilla chips ♥
Se også:
Yoga Retreat ved Vesterhavet >>
Online Yoga Studio – Dyrk hjemmeyoga i dine egne trygge rammer >>
Sød kartoffel hummus – Opskrift på lækker Sweet Potato Hummus
Sød kartoffel hummus
Ingredienser
- 2 søde kartofler mellemstore
- 1 dåse kikærter 240 g drænet
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk havsalt
- 1 tsk oregano
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 graders varmluft.
- Skræl, snit og skær dine søde kartofler.
- Bag dem i ca. 20 minutter, indtil de er helt møre.
- Lad dem afkøle igen.
- Alle ingredienser blendes sammen i en foodprocessor.
- Smag til med ekstra hvidløg, gurkemeje, ingefær eller chiliflager.
Hvad er antiinflammatorisk kost?
At spise antiinflammatorisk handler om at implementere særlige krydderier og sunde ingredienser i din kost, som modvirker inflammation i kroppen. Kosten styrker dit immunforsvar, din fordøjelse, din nattesøvn og dit energiniveau. Ud over de sunde egenskaber ved antiinflammatoriske opskrifter, vil du også mærke, at dine smagsløg bliver forkælet! Opskrifterne er nemlig fulde af SMAG fra især krydderier og smagfulde grøntsager. Når maden smager af mere, vil du også opleve, at du spiser mindre, fordi du stimulerer dine smagsløg og oplever meget mere nydelse, mens du spiser. Det er vigtigt at understrege, at antiinflammatorisk kost IKKE er en kur! Det er en mindfuld livsstil, der giver kroppen alle de vigtige vitaminer og mineraler, den har brug for. Læs meget mere om antiinflammatorisk kost her >>
1 kommentar
Skøn skøn mad. Jeg får en rolig og dejlig fornemmelse i maven efter jeg har spist en af dine retter..
Vh Birgitte 🙂