Cathrine Yoga
  • Kalender
  • Online Yoga
    • Log ind
    • Bliv medlem
  • Yogarejser
    • Rejsekalender og priser
    • Zanzibar
    • Sri Lanka
    • Spanien
    • Vesterhavet
    • Sverige
  • Yogauddannelser
    • Yogakurser
    • Yang Yogauddannelsen
    • Yin Yogauddannelsen
    • Yin Yang Yogauddannelsen
  • Opskrifter
    • Juleopskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost og aftensmad
    • Sunde søde sager
    • Sunde smoothies
    • Antiinflammatorisk
    • Vegansk
  • Blog

Cathrine Yoga

  • Kalender
  • Online Yoga
    • Log ind
    • Bliv medlem
  • Yogarejser
    • Rejsekalender og priser
    • Zanzibar
    • Sri Lanka
    • Spanien
    • Vesterhavet
    • Sverige
  • Yogauddannelser
    • Yogakurser
    • Yang Yogauddannelsen
    • Yin Yogauddannelsen
    • Yin Yang Yogauddannelsen
  • Opskrifter
    • Juleopskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost og aftensmad
    • Sunde søde sager
    • Sunde smoothies
    • Antiinflammatorisk
    • Vegansk
  • Blog

Gør som 25.000 andre! ♥ Få lækre, antiinflammatoriske madplaner i din indbakke:

Verdens bedste boller

1. april 2020

Verdens bedste boller!

Duften har hjemmebagte boller er bare for skøn.

NU får du opskriften på mine populære glutenfri boller. Verdens bedste boller, der smager ekstra godt med et tykt lag rødbedehummus. Der er nogle gode grundregler, når vi taler glutenfri bagning. Jeg bruger som altid to billige basisingredienser, der gør dine glutenfri boller luftige indeni og sprøde udenpå!


Se også:

Online Yin & Yin Yang Yoga – PRØV 5 DAGE GRATIS >>

Yogarejser – Bali, Zanzibar, Spanien, Sverige, Samsø & Møn >>

Verdens bedste boller - Opskrift på glutenfri boller med sund hummus

Glutenfri boller

Til glutenfri bagning bruger jeg som altid to basisingredienser, nemlig Yeast tørgær (16,50 kr.) og Fiber-HUSK (bageversionen), der begge er med til at gøre glutenfrie boller luftige indeni og sprøde udenpå.

Opskriften er en videreudvikling af disse glutenfri chiaboller, der er delt med over 75.000+ læsere siden 2016. Jeg har blot tilsat lidt ekstra frø og kerner, der gør maven glad! Gennem tiden har jeg modtaget overvældende mange positive tilbagemeldinger. Det varmer mit hjerte, at mine opskrifter bliver brugt igen og igen 😊 Du kan også prøve disse glutenfri gulerodsboller, der er gode til madpakken. I begge opskrifter bruger jeg førnævnte basisingredienser.

Verdens bedste boller - Opskrift på glutenfri boller med sund hummus

Verdens bedste boller – Opskrift på glutenfri boller

Verdens bedste boller - Glutenfri opskrift
Udskriv Pin
5 fra 22 stemmer

Verdens bedste boller

Opskrift på glutenfri boller!
Ret Sund morgenmad
Køkken Glutenfri
Keyword Bagning
Forb. tid 1 time 10 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 1 time 55 minutter
Antal 10 stk
Forfatter Cathrine Yoga

Ingredienser

Chia-blanding

  • 2 spsk chiafrø
  • 1,5 dl vand lad stå i 10 min.

Verdens bedste boller

  • 1 spsk olie f.eks. kokosolie eller olivenolie
  • 3 dl lunkent vand
  • 200 g glutenfri mel f.eks. fuldkornsrismel og havremel
  • 2 spsk frø og kerner f.eks. hørfrø og solsikkekerner
  • 2 spsk fiberhusk den gule bageversion
  • 1 tsk Tørgær den orange yeast
  • 1 tsk Havsalt

Sådan gør du

  • Lav din egen “chia-blanding” i en lille skål og lad frøene suge al væsken til sig.
  • Bland alle de tørre ingredienser og tilsæt chia-blandingen.
  • Bland nu de våde ingredienser og mix det hele sammen.
  • Lad dejen hæve i 30 minutter.
  • Tænd ovnen på 200 graders alm. ovn.
  • Form 10 boller med en våd ske og våde fingre, så dejen ikke klistrer fast. Drys med lidt ekstra mel.
  • Lad dem efterhæve i 30 minutter.
  • Bag dine glutenfri boller ved 200 graders alm. ovn i 45 minutter, indtil de er gyldenbrune.

Noter

Til glutenfri bagning bruger jeg som altid to basisingredienser, nemlig Yeast tørgær (16,50 kr.) og Fiber-HUSK (bageversionen), der begge er med til at gøre glutenfrie boller luftige indeni og sprøde udenpå.

Verdens bedste boller - Opskrift på glutenfri boller med sund hummus

Hvad er antiinflammatorisk kost?

At spise antiinflammatorisk handler om at implementere særlige krydderier og sunde ingredienser i din kost, som modvirker inflammation i kroppen. Kosten styrker dit immunforsvar, din fordøjelse, din nattesøvn og dit energiniveau. Ud over de sunde egenskaber ved antiinflammatoriske opskrifter, vil du også mærke, at dine smagsløg bliver forkælet! Opskrifterne er nemlig fulde af SMAG fra især krydderier og smagfulde grøntsager. Når maden smager af mere, vil du også opleve, at du spiser mindre, fordi du stimulerer dine smagsløg og oplever meget mere nydelse, mens du spiser. Det er vigtigt at understrege, at antiinflammatorisk kost IKKE er en kur! Det er en mindfuld livsstil, der giver kroppen alle de vigtige vitaminer og mineraler, den har brug for. Læs meget mere om antiinflammatorisk kost her >>


Se også:

Yoga Retreat på Samsø >>

Yogauddannelse på Zanzibar >>

Online Yoga Univers – Yin Yoga, meditation og mindfulness >>

ChiafrøGlutenfri brød og bollerMadMorgenmadSund brunchSunde opskrifterSunde snacksSunde søde sagerVegetariskVegetarisk påskefrokost menuYogamad
Cathrine Koefoed

[NYHED] Tilmeld dig YOGAKUREN - 21 selvkærlige dage med yoga, meditation og mindfulness ♥ Vi starter mandag d. 4. januar 2021. Gør noget godt for dig selv, mens du styrker kroppens muskler, smidiggør kroppens bindevæv, beroliger nervesystemet og skaber sindsro. Tilmeld dig her →

BLIV INSPIRERET

Sunde samosa med kartofler og ærter

Æggesalat med hytteost og krydderurter

Kikærtepandekager

Kikærtepizza med vegetarisk fyld

Fyldte portobellosvampe

Blomkålspizza

30 kommentarer

Janni 21. december 2020 at 14:18

5 stars
I går forsøgte jeg at bage dine chiaboller og det skal siges, jeg er bestemt ikke nogen bagenørd, men disse blev bare helt skønne og er lige så gode i dag 🙂 Kan man også bage et helt brød eller egner opskriften sig kun til boller??

Svar
Cathrine Koefoed 23. december 2020 at 8:54

Kære Janni 🙂 Det glæder mig at læse! De er altså bare bedst som boller. Det kan være svært at få et stort brød, hvis det skal være luftigt 🙂

Svar
Claire Mikkelsen 20. november 2020 at 9:23

5 stars
Tak for skøn opskrift! Min mand siger, at de er de bedste glutenfri boller, han har smagt, så nu køber jeg ikke længere boller og brød til ham men bager dem her.
Jeg koldhæver dejen. Vi er ikke så “fancy” i provinsen, så jeg bruger bare almindeligt tørgær fra gængse supermarkeder og loppefrøskaller fra Søstrene Grene 😉 Det fungerer fint. Jeg tilsætter desuden ca. 1,5 spsk flydende honning.

Svar
Cathrine Koefoed 20. december 2020 at 11:58

Kære Claire 🙂 Tusind, tusind tak, fordi du deler. Det glæder mig, at de er blevet et hit derhjemme – og tak for tippet <3 Kh Cathrine

Svar
Anette 2. oktober 2020 at 11:53

Hej Cathrine
Er det meget vigtigt at bruge tør-gær fremfor almindelig gær? Og hvad hvis man ikke har fået fat i Husk (gul pakke)?
vh. Anette

Svar
Cathrine Koefoed 3. oktober 2020 at 16:30

Kære Anette 🙂 Jeg har desværre ikke oplevet, at resultatet blev lige så godt med andre alternativer. Det er de to, som er mine egne “hemmelige” ingredienser, når jeg bager glutenfrit. Hvis du prøver andre, så del endelig dine resultater med os andre! Kh Cathrine

Svar
Rikke 4. september 2020 at 15:34

5 stars
1.000 tak for nogle fantastiske morgenboller. Vi elsker dine glutenfri brød opskrifter 🙂

Svar
Ida 17. juni 2020 at 15:27

Jeg glæder mig til at lave dem. Tror du, at man kan koldhæve dem?

Svar
Cathrine Koefoed 18. juni 2020 at 6:38

Hej Ida 🙂 Jeg har ikke prøvet at koldhæve dem. Vend endelig tilbage, hvis du prøver det selv 🙂 Kh Cathrine

Svar
Tine 22. maj 2020 at 7:59

5 stars
Lavede dine boller igen her til morgen. De bliver altid vildt gode!! Jeg tilsætter ofte sesamfrø eller ekstra chiafrø på toppen 🙂

Svar
Hanne 13. maj 2020 at 22:01

5 stars
Tak for din opskrift. Endelig lykkes det mig at bage boller, der ligner og smager af boller. De smager bare så godt og er dejlig sprøde og lækker luftige 🙂

Svar
Jørn 22. april 2020 at 14:22

Som regel er bollerne blevet fantastiske, men enkelte gange at bollerne er blevet meget våde indeni. hvad kan jeg gøre anderledes?
– bruger jeg for meget vand?
– hjælper det at prikke hul i bollerne inden jeg sætter dem i ovnenen?
– hvis det sker, hjælper det ikke at bage dem i længere tid

Svar
Cathrine Koefoed 22. april 2020 at 14:34

Hej Jørn 🙂 Min erfaring er, at hvis de bliver for “tunge” eller for store inden bagning, så kan de ikke rigtigt hæve eller blive gennembagte. Vær forsigtig, når du former dem, så luften bliver i bollerne – og lav dem ikke for store og høje. Kh Cathrine 🙂

Svar
Ann Marie 20. april 2020 at 10:02

5 stars
Jeg kommer ca. 2 1/2 dl hakkede valnødder i. De er sååååå lækre.

Svar
Camilla 14. marts 2020 at 20:35

5 stars
Endnu en gang tak for en lækker opskrift på glutenfri boller. Jeg bruger en ske, når de skal på bagepladen, så er det nemmere 🙂

Svar
Ellie 26. september 2019 at 21:34

5 stars
De har været sikre vindere herhjemme de sidste par år. Jeg får næsten lige så gode resultater på alm gær , når jeg er løbet tør for tørgær..
Tak for dejlig inspiration .

Svar
Janni 9. juni 2019 at 22:21

5 stars
Jeg bagte dem tidligere i dag, og de smagte vanvittigt godt! Hele familien var meget begejstrede 😉

Svar
Maya 28. marts 2019 at 8:49

5 stars
De blev vildt gode! Den opskrift skal helt sikkert gemmes i hjemmearkivet under favoritter! Tak!

Svar
Lykke 21. januar 2019 at 8:31

5 stars
Hej Cathrine. Super gode chiaboller!

Svar
Lise 16. marts 2019 at 15:35

5 stars
6 år uden gluten – og endelig har jeg fundet en opskrift på boller, som er værd at bage og sætte tænderne i ❤️
Hele familien spiser dem og de bliver slet ikke tørre el sætter sig som tapetklister imellem tænderne. Varierer m det mel og kerner, som jeg har hjemme!! Tak – i’m in love
Tusind tak!

Svar
Helene 15. januar 2019 at 23:46

Er det muligt at udskifte gæren med bagepulver? Jeg har nemlig en knægt som ikke må få gær 🙂

Svar
Cathrine Koefoed 16. januar 2019 at 14:21

Kære Helene 🙂 For at få dette fantastiske resultat, skal du bruge de præcise basisingredienser ovenfor – den gule HUSK (bageversionen) og den orange pakke tørgær. Du vil få et andet resultat ellers 🙂 Jeg har testet dette over 100 gange. KH Cathrine

Svar
Lulu 9. december 2018 at 16:42

5 stars
Tusinde tak for din opskrift på glutenfri boller <3 De er SÅ lækre – sprøde udenpå, bløde indeni og superflotte i farven og lækre i smag. Det er nu min favorit opskrift på lækre boller 🙂

Svar
Marlene 7. november 2018 at 12:20

5 stars
Verdens bedste boller! ❤

Svar
Marianne B. 2. november 2018 at 18:20

5 stars
Det er virkelig verdens bedste glutenfri boller. De er nemme at bage og smager rigtig godt! 🙂

Svar
Helle 27. september 2018 at 9:39

5 stars
Jeg er helt på halen over de her boller 🙂 De holder ikke længe her i huset, for de er simpelthen SÅ lækre! Jeg har byttet solsikke og hørfrø ud med hampefrø – mega lækkert.

Svar
Dorte 17. oktober 2017 at 19:15

5 stars
Mine første glutenfri-bagnings-forsøg, troede ikke det var så nemt og at de kunne blive så bolle agtigt. De er godkend både at min mand og jeg.

Svar
Emilie 29. juli 2017 at 13:31

5 stars
Jeg har bagt bollerne og de er super gode.

Svar
Kirsten Winkler 15. juni 2017 at 14:20

5 stars
Kæmpe stor tak for dine bolleopskrifter. Jeg har flere gange prøvet at bage boller, men hver gang blev de som beton og ikke særlig spisevenlige Havde faktisk opgivet, indtil jeg fik din opskrift . Nu får vi skønne boller, der smager fantastiske, er luftige og MEGET spisevenlige – så meget at manden mener jeg godt kan bage dem igen .

Svar
Gitte Nielsen 11. juni 2017 at 21:18

5 stars
Af hjertet TAK for dine glutenfri opskrifter. Jeg har tidligere kun formået at lave boller uden fylde, men med det anbefalede gær og dine opskrifter, smovser jeg nu i nybagt lækre boller som hele familien elsker!

Svar

Skriv en kommentar Slet svar

Stjerner




Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté!

– Cathrine & Tommy

Facebook Instagram Linkedin Email

Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté!

– Cathrine & Tommy

Yogarejser

Rejsekalender og priser

Ayurveda Yoga Retreats på Sri Lanka

Yoga Retreats på Zanzibar

Yoga Retreats på Bali

Yoga Retreats i Spanien

Yoga Retreats ved Vesterhavet

Yogaferie i Sverige

Yogauddannelser

Yogakurser

Yang Yogauddannelsen

Yin Yogauddannelsen

Yin Yang Yogauddannelsen

Sunde opskrifter

Juleopskrifter

Morgenmad

Frokost og aftensmad

Sunde søde sager

Smoothies

Antiinflammatorisk

Vegansk

Online Yoga

Log ind

Bliv medlem

Facebook Instagram Linkedin Email

Copyrights © 2013-2020 Cathrine Yoga


Back To Top
Namasté! Ved at fortsætte med at bruge denne side, accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. ACCEPTER