Grøntsagsjuice med bladselleri, æble og agurk

Grøntsagsjuice med bladselleri

En smutvej til at få lidt ekstra grønt i hverdagen med grøntsagsjuice

Frugt og grønt indeholder mange vitaminer og mineraler, der er vigtige for vores sundhed og velvære. Det anbefales, jævnfør De officielle Kostråd, at vi får 600 g frugt og grønt om dagen, og faktisk kan 1 glas juice på 100 ml tælle med som 100 g. Dog kun 1 glas, da juice kan indeholde mange kalorier ligesom mange andre læskende drikke.

Denne juice indeholder dog ikke så mange kalorier som almindelig frugtjuice, da den også er rig på de kaloriefattige grøntsager bladselleri og agurk. Jeg synes, at grønne juicer og smoothies er en rigtig dejlig, lækker og nem måde at få lidt ekstra grønt ind i hverdagen på, og jeg kan varmt anbefale dig at prøve denne opskrift.

Servér evt. juicen med isterninger i, så den er dejlig læskende på en varm dag.

Juice Detox

Hvis du oplever forstoppelse eller på anden vis føler dig fastlåst, kan du prøve at give kroppen og fordøjelsessystemet en pause fra den faste føde med en 3-dags juice detox. Husk altid at få nok kalorier til hjernen, drikke rigeligt med vand og supplere med 1-2 olieshots (morgen & eftermiddag). Rådfør dig altid med en læge eller sundhedsfaglig person, hvis du er i tvivl om en juice detox er en god ide for dig.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på rødbedesmoothie og mangosmoothie. God fornøjelse 💛

Grøntsagsjuice med bladselleri

Grøntsagsjuice med bladselleri, æble og agurk - opskrift på en lækker grøn juice

Ingredienser

Grøntsagsjuice

  • 2 stilke bladselleri
  • 4 stk. gule eller grønne æbler
  • ½ stk. agurk

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienser igennem en juicer.
  • Kom juicen gennem en tæt si inden servering for at sikre en helt glat juice.

Tip!

  • Hvis du ikke har en juicer, kan du køre alle ingredienserne i en stærk blender og si juicen fra gennem en nøddemælkspose.