Tomatsalat med feta og granatæblekerner

Tomatsalat med feta og granatæblekerner
Tomatsalat med feta, granatæblekerner, edamamebønner og basilikum er sundt og lækkert tilbehør til aftensmaden! Jeg elsker at bruge solmodne tomater og en cremet, økologisk fetaost.

 

Masser af grøntsager!

Jeg spiser altid masser af grønsager i alle regnbuens farver til både frokost og aftensmad, hvor grønsagerne er den primære del af måltiderne. Jeg elsker at mikse rå grønsager på kryds og tværs tilsat marinader lavet på sunde fedtstoffer. Jeg er inspireret af mine alle eksotiske yogarejser i Asien og Afrika. Jeg holder mig glad, sund og rask med nærende måltider, hjemmeyoga og ting, der giver mig energi og gør mig glad.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på grøn bønnesalat og tomatsalat med mozzarella og basilikum. God fornøjelse 💛

Tomatsalat med feta og granatæblekerner

Tomatsalat med feta og granatæblekerner - Opskrift på sund tomatsalat

Ingredienser

Tomatsalat

  • 20 stk. tomater (modne)
  • 0,25 stk. blomkålshoved
  • 1 håndfuld basilikum
  • 0,5 pakke fetaost
  • 1 stk. granatæble

Sådan gør du

  • Skær tomaterne i kvarte. Snit blomkålshoved og basilikum ultrafint. Bland tomater, blomkål, basilikum og edamamebønner.
  • Vend fetaosten i salaten.
  • Top salaten med figner, tranebær eller granatæblekerner.