Vegansk æggesalat

Vegansk æggesalat
Denne veganske æggesalat har det hele – undtagen æg 😊 Retten er hurtig at lave, sund og næringsrig, fuld af smag og holder sig godt på køl i 3-4 dage. Den kan nydes på mange forskellige måder – prøv den for eksempel på ristet rugbrød, toastbrød eller riskiks, i boller, sandwiches, buddha bowls, salater eller lignende.


Links til ingredienser

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på sund æggekage med spinat og grøn kartoffelsalat. Rigtig god fornøjelse! 💛

Vegansk æggesalat

Vegansk æggesalat - Opskrift på let og lækker vegansk salat

Ingredienser

Vegansk æggesalat

  • 1 dåse kikærter (240 g)
  • 3 spsk. mayonnaise (vegansk)
  • 0,25 stk. rødløg
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1,5 tsk. dijon sennep
  • 1,5 tsk. karse (finthakket)
  • 1 tsk. karry
  • 0,25 tsk. gurkemeje
  • 1 nips salt
  • 0,25 tsk. sort peber

Sådan gør du

  • Hak dine kikærter let.
  • Hak rødløget fint.
  • Bland de øvrige ingredienser sammen med løg og kikærter.
  • Smag dressingen til med salt, citron og peber.
  • Æggesalaten kan med fordel stå på køl i en time og trække smag inden servering.