Yin Uddannelse

Tag en Yin uddannelse, hvis du drømmer om at undervise groundende og meditative yogaklasser. Som yogalærer med speciale i yin yoga og mindfulness meditation, kan du hjælpe andre mennesker med at sænke tempoet og overgive sig til blidhed, langsomhed, ro, nærvær og selvaccept.

Disse yogaklasser er en del af pensum på Yin Yogauddannelsen hos Cathrine Yoga Academy.

“Det har været helt fantastisk på Yin Yogauddannelsen hos Cathrine. Cathrine har en helt særlig evne til at få en til at føle sig godt tilpas. Hun er god til at skabe en dejlig og afslappet stemning. En super professionel, dygtig og nærværende lærer, med meget meget stor viden og passion. Ydermere har vi fået den vildeste Yin Yogamanual, og jeg føler mig rigtig godt klædt på som yogalærer. Hvis du går med tankerne om at blive yogalærer, vil jeg af hele mit hjerte anbefale Cathrine – eller måske du trænger til ro og tid til dig selv, så er hendes onlineunivers det helt rigtige sted. Jeg sidder med en masse glæde og taknemmelighed i kroppen.” – Amanda Villumsen (Yin Yogauddannelsen, 2020)

“Fantastisk Yin Yogauddannelse! Jeg havde store forventninger til uddannelsen og kan kun sige, at de blev indfriet til fulde og mere til. Jeg havde ikke den store erfaring og var derfor spændt på, hvordan det ville blive. Cathrines Yin Yogauddannelse er opbygget på en professionel og ambitiøs måde samtidig med, at jeg følte mig tryg og ”taget ved hånden” hele vejen igennem. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise. Der medfølger en meget flot og veludført Yin Yogamanual, som jeg allerede har stor glæde af. Med Cathrines kærlige væsen, ”sætter” hun sammen med dygtige gæstelærere en god og tryg stemning på hele holdet. Jeg videregiver hermed de varmeste anbefalinger, det bliver HELT sikkert ikke det sidste jeg kommer til at deltage på.” – Lykke Thomsen (Yin Yogauddannelsen, 2021)

Alle

26 videoer