Gulerodssmoothie

Gulerodssmoothie - Opskrift på antiinflammatorisk smoothie med gulerod
Gulerodssmoothie med ananas, appelsin, citron og gurkemeje 🥕🍋🍊 Drik dig glad, sund og rask med denne friske og mættende smoothie, som er antiinflammatorisk og fyldt med lækre vitaminer, der styrker dit immunforsvar. Og så smager den fantastisk! Mikset mellem gulerødder, sød appelsin, syrlig citron og frisk ananas giver gulerodssmoothien den helt perfekte smag.

 

Sunde smoothies med grønsager

Du kan selv smage din smoothie til og gøre den mere sød eller syrlig – alt efter hvad du bedst kan lide. Smoothiens antiinflammatoriske effekt kommer især fra superkrydderiet gurkemeje, som man bruger i den ayurvediske urtemedicin, fordi det består af det aktive stof curcumin, som styrker kroppen indefra. Jeg bruger selv gurkemeje i rigtig mange af mine madopskrifter – men det smager også fantastisk i drikke. Prøv for eksempel også min antiinflammatoriske gurkemeje latte – Få opskriften nedenfor.

Antiinflammatorisk kost – spis dig glad, sund og rask

Hvis du har prøvet nogle af mine opskrifter, ved du også, at jeg ELSKER antiinflammatoriske ingredienser og krydderier, som holder mig sygdomsfri, stabiliserer mit blodsukker, giver mig energi og masser af SMAG. Især i de kolde og mørke vintermåneder kan jeg mærke, at mit sind bliver lysere, og mit immunforsvar bliver stærkere, når jeg spiser antiinflammatorisk.

Du kan også prøve mine lækre opskrifter på smoothie bowl med jordbær, hindbærsmoothie eller grøn smoothie. God fornøjelse 💛

Gulerodssmoothie - Opskrift på antiinflammatorisk smoothie med gulerod
5 baseret på 1 anmeldelser

Gulerodssmoothie - Opskrift på antiinflammatorisk, sund smoothie med gulerod

Ingredienser

Gulerodssmoothie

  • 4 stk. gulerødder
  • 1 stk. citron
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 1 stk. appelsin
  • 200-300 g ananas eller mango (frost)
  • 3 dl mælk (alle typer)

Gulerodssmoothie

  • Kom skrællede gulerødderne i en blender sammen med 2 dl mandelmælk, og tilsæt saften fra en halv appelsin og en halv citron, en tsk. gurkemeje og 200 g frossen ananas.
  • Blend det hele, så smoothien bliver jævn og let skummende. Tilsæt lidt mere mandelmælk, hvis smoothien bliver for tyk, og smag den evt. til med lidt ekstra citronsaft, appelsinsaft eller frossen ananas.
  • Servér drikken iskold.