Cathrine ved blomstrende hybenbuske med lækker vegangsk lagkage

De bedste juleretter

Vegetarisk julemad

Jeg har samlet mine bedste opskrifter på vegetarisk julemad til juleaften eller julefrokosten. Opskrifterne er helt perfekte, hvis du skal have en vegetarisk juleaften, eller hvis du vil supplere de fede juleretter med friske salater eller en svampe- og nødde-pate. Mange laver både flæskesteg og and juleaften, men jeg kan varmt anbefale at skifte den ene steg ud med min vegetar nøddepate, som smager dejligt af julekrydderier! ❤️

I år vil jeg mikse traditionel julemad med moderne julemad uden at gå på kompromis med smagen! Jeg har blandt andet lavet en helt fantastisk opskrift på sund risalamande med kokosfløde i stedet for piskefløde, som stadig smager dejligt cremet.

Nøddepate med svampe

Lækker, vegetarisk “julesteg” til julebordet eller til julefrokosten! Denne nøddepate er lavet af sunde nødder og svampe og er et helt fantastisk alternativ til stegen juleaften eller som ekstra tilbehør.

Sund waldorfsalat

Denne waldorfsalat er sundere og smager meget mere friskt og lækkert end den traditionelle waldorfsalat.

Julesalater

Vi har altid flere julesalater stående på bordet juleaften som et supplement til den fede julemad. Få opskrifterne på min friske rødkålssalat med clementiner, min grønkålssalat med avokado og ristede kikærter eller min saftige tomatsalat med granatæblekerner.

Risalamande

Jeg elsker risalamande juleaften, og jeg er blevet helt vild med denne sundere udgave med cremet kokosfløde i stedet for fløde. Kokossmagen passer så godt til risalamanden, som også smager dejligt af vanilje og hakkede mandler.

Æblegløgg til julemad

Denne alkoholfri æblegløgg med julekrydderier smager fantastisk til julemaden og kan drikkes af alle i familien! Hvis du ikke vil have en alkoholfri gløgg, smager den også helt fantastisk med en smule rom.

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen