28. december 2024
Vinteren bringer en helt særlig stemning med sig – og inviterer os til at forkæle kroppen med sæsonens mest nærende råvarer. Det er tiden til at skabe lækre og fyldige retter, der både varmer, styrker og forkæler smagsløgene. For at gøre din vinter lidt lettere OG meget lækre har jeg samlet vinterens bedste råvarer. De 6 fantastiske råvarer er fyldt med fibre, vitaminer, mineraler og protein, som du virkelig må prøve denne vinter.
Rodfrugter som gulerødder, pastinakker, rødbeder og selleri er fyldt med fibre, vitaminer og mineraler. De giver en masse varme og energi til kroppen.
Grønkål er rig på C-vitamin, K-vitamin og antioxidanter der er med til at styrke dit immunforsvar.
Græskar, især hokkaido og butternut er rig på A-vitamin og giver en naturlig sødme til din ret.
Appelsiner, grapefrugter og citroner er perfekte om vinteren til at styrke immunforsvaret og give et frisk pust til dine retter.
Linser, kikærter og andre bælgfrugter er perfekte til varme vinterretter og giver masser af protein og mæthed.
Æbler er fyldt med fibre og antioxidanter og kan bruges i både søde og salte retter.
Kommentarer