Cathrine ved blomstrende hybenbuske med lækker vegangsk lagkage

Sunde juleopskrifter

Sunde julelækkerier

At bage sunde julelækkerier er MINDFULNESS for mig i julemånederne 🙏 Jeg har samlet mine bedste opskrifter på glutenfri julesmåkager – Især mine lækre vaniljekranse er et HIT hjemme hos os. Jeg hygger mig virkelig med at bage med julemusik i baggrunden, og jeg elsker at kunne byde mine gæster mindfulde og lækre julesmåkager, som både er glutenfri og sunde – uden tilsat sukker! Du kan sagtens lave lækre julekager med masser af sødme og smag uden at bruge sukker.  Jeg har sødet mine med kokossukker og agavesirup eller honning og en masse dejlige julekrydderier! Julebag med glutenfri meltyper giver også den helt perfekte sprøde konsistens til kagerne, så de knaser i munden. 

Opskrifter på mine bedste julesmåkager

Glutenfri vaniljekranse

Mine lækre vaniljekranse nærmest SMELTER i munden og smager dejligt af ægte vanilje! Denne opskrift er den bedste, jeg har prøvet, fordi mandelmelet gør dejen sprød og giver en ekstra smag af JUL.

Glutenfri pebernødder

Mine sunde pebernødder smager dejligt af jul med kanel, kardemomme og nelliker. Jeg har tilføjet en smule citron for en frisk og lækker smag.

Glutenfri jødekager

Jeg elsker jødekager, og jeg har toppet mine med knasende kanelsukker lavet på kokossukker og hakkede mandler.

Glutenfri brunkager

Ingen jul uden lækre brunkager! Jeg har toppet mine med hele mandler, som giver småkagerne en ekstra knasende effekt.

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen