De bedste vegetar retter

Nytårsmenu

Jeg har samlet den bedste nytårsmenu til din nytårsaften med vegetar retter og lækre desserter! Min nytårsmad skal både være nem og LÆKKER, for jeg bruger nytårsaften med min familie. 

Jeg plejer altid at lave lækre snacks til nytårstalen, forret, hovedret, dessert og hjemmelavede kransekagestykker, som jeg vil pynte i festlige farver. Du kan sagtens sammensætte en lækker menu med flere retter, som stadig er nem at lave! Denne menu er både mindfuld og smager dejligt – Årets sidste måltid skal bare smage helt fantastisk.

Snacks til nytårsaften – Appetizers til nytårstalen

Lækre snacks til nytårstalen er et must hjemme hos os. Jeg plejer at lave en nem tapasanretning – Stil skåle frem med lakridsmandler, bønnefritter, rugbrødschips og hjemmelavet pesto.

Nytårsforret – Cremet jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe er den perfekte forret til nytår, og denne cremede jordskokkesuppe er lavet på både hvidvin og fløde og smager helt fantastisk! Hvis du vil have en sundere udgave, kan du udelade hvidvin og skifte fløde ud med kokosmælk.

Hovedret til nytår – Fyldte peberfrugter med salat og bagte rodfrugter

Den lækreste vegetar hovedret til nytår med avokadosalat, fyldte peberfrugter, bagte rodfrugter og cremet edamame hummus. Jeg har lavet en vegetarisk udgave af fyldte peberfrugter og skiftet oksekød ud med quinoa – det smager faktisk endnu bedre!

Kransekage til nytår – Festlige kransekagestykker

Gå ind i det nye år med sunde og lækre kransekagestykker pyntet med frysetørrede hindbær og hakkede pistacienødder. Kransekagestykkerne er så flotte at servere, sunde og smager bedre og mere friskt end den traditionelle kransekage.

GRATIS! Hent appen

Danmarks mest populære yoga-app

Download Cathrine Yoga appen - dit selvkærlige redskab med +200 yoga- og meditationsvideoer, yogakure, sunde opskrifter og meget mere! Over +40.000 downloads og +1.000 anmeldelser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cathrine Yoga appen