Sund balance mellem hjerne og hjerte - selvudvikling

Raw Cake toppet med avokado-choko-creme & jordbær – opskrift

Som Foodie og helsefreak er denne sunde rawcake et af mine yndlings værker. Jeg elsker at eksperimentere samt udvikle nye opskrifter i køkkenet til Cathrineyoga.dk. Denne rawcake er smækfyldt med god næring og SKØN sammen med en kop kaffe eller chai-te.

rawcakemjordbaeligr-cathrineyoga1_zpsbd472403

Kagen er glutenfri, laktosefri samt sukkerfri (kun naturligt sukker!), og så indeholder de sunde olier i form af nødder og kokosolie, der medvirker til, at blodsukkeret ikke stiger uhensigtsmæssigt og stresser kroppen.

rawcakemjordbaeligr-cathrineyoga_zps05f2e56e

Raw Cake toppet med avokado-choko-creme & jordbær

Ingredienser

Rawcake:
Avokado-choko-creme:

RAW CAKE: Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend indtil massen er cremet og sammenhængende – tilsæt mere vand, hvis dejen er for tør. Hæld massen i en form med bagepapir – og pres bunden godt ned i formen.

AVOKADO-CHOKO-CREME: Blend alle ingredienserne sammen til en cremet ckoko-masse. Smør cremen på kagen og pynt til slut med jordbær.

Sæt kagen på køl i et par timer, inden den skæren ud. Opbevar kagen på køl i op til 2-3 dage.

rawcakemjordbaeligr-cathrineyoga4_zps6189fe9a

Namasté, 

Cathrine (Yoga)

Facebook • Instagram • Pinterest • Bloglovin' 

   

10 kommentarer

 • Jeg ved ikke lige hvordan jeg skal skrive det her, men jeg bliver lidt provokeret af, at du får det til at lyde, som om din måde at forholde dig til mad og sundhed vil virke for alle. Det er ikke alle der kan lytte til sig selv og så virker det, nærmest af sig selv appetitregulerende. Rigtig mange er så overstimulerede, at de ikke kan mærke sig selv. Og så kan det godt være kalorietælling virker for dem, ind til appetitten er reguleret, hvis det lykkes. Mange spiser for at dulme følelser og træthed, og kan derfor ikke stoppe efter et stykke kage. Men jeg forstår godt, du ikke tæller kalorier og det er dejligt det virker for dig. Jeg synes bare også, der skal være plads til dem der gør det.

  Kh.
  Anne-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Anne-Marie. Bloggen er personlig og er derfor udelukkende et udtryk for mine holdninger, følelser og tanker. Jeg er ked af, hvis du føler dig provokeret af det, jeg skriver. Jeg vil dog undskylde, hvis jeg udtrykker mig misvisende – bloggen er som sagt kun udtryk for mine holdninger og dermed inspiration til alle jer læsere. Kh Cathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor ser den god ud Cathrine! Jeg skal fejre en veninde om to uger i weekenden og vi leder efter en sund, men røv lækker, kage at bage til gæsterne.. Jeg tror dette er et godt bud! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker opskrift, den skal helt sikkert prøves af (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er jo møglækker ud! Den tror jeg helt klart, at jeg skal prøve at lave! Lækker blog du har dig! :-)

  Du skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej:-) Det du spiser ser super sundt og lækkert ud og jeg vil helt sikkert forsøge mig med meget af den hen ad vejen. Dejlig inspiration at læse med hos dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen, Tina – Endnu en gang tusind tak :-) Det er dejligt, at du kommenterer, så jeg kan se, at du følger med ;-) God læselyst. Kh Cathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund balance mellem hjerne og hjerte - selvudvikling